Volledig scherm
PREMIUM
© foto: Carla Vos

TOP-stadion nog lang niet vol voor bekerkraker tegen AZ: 750 kaarten verkocht

OSS - Supertalent Calvin Stengs, topschutter Myron Boadu en met wat geluk zelfs bondscoach Ronald Koeman. Allemaal komen ze dinsdagavond naar Oss voor de bekerkraker tussen TOP en AZ. Ondanks al die sterren en een toegangsprijs vanaf 11 euro zit het stadion nog lang niet vol.

Zo vaak reist de nummer twee van de eredivisie niet naar Oss. En zo vaak komt het niet voor dat TOP überhaupt weet te overwinteren in het bekertoernooi. Niet gek dus dat ze in het Frans Heesen stadion stiekem droomden van een uitverkocht huis voor de ontmoeting van dinsdag. Maar dat is amper 24 uur voor aanvang allerminst het geval. 

  1. Toeristenbelasting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbelasting.
    PREMIUM
    Column

    Toeristen­be­las­ting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbe­las­ting.

    OSS - Wie had dat gedacht, dat de regionale arbeidsmigrantendiscussie aangezwengeld wordt door een slimme ondernemer die op zijn centen let? Chaletparkeigenaar Bob Vink heeft natuurlijk groot gelijk dat hij geen toeristenbelasting wil betalen voor huurders die geen toeristen zijn. Als ik een kat had, zou ik geen hondenbelasting willen betalen en als mijn vuilnisbak nauwelijks nog geleegd wordt, wil ik minder afvalstoffenheffing betalen. In ieder geval niet méér.