Forensisch onderzoek in de flatwoning aan de Lisztgaarde in Oss.
Volledig scherm
PREMIUM
Forensisch onderzoek in de flatwoning aan de Lisztgaarde in Oss. © Politie

Tweede verdachte van moord op Ossenaar Peter Hovens uitgeleverd, andere verdachte heeft geen behoefte om op vrije voeten te komen

OSS - De Nederlandse politie heeft na een halfjaar eindelijk ook de tweede verdachte van de moord op Peter Hovens in handen. Een 37-jarige Pool werd vrijdag uitgeleverd aan Nederland. Volgens de advocaat van de andere Poolse verdachte is zijn cliënt niet verantwoordelijk voor de dood van de Ossenaar. Toch deed hij geen poging hem voorlopig vrij te krijgen, aangezien het gevangenisleven de 26-jarige man prima bevalt.

,,Op dit moment landt de tweede verdachte op het vliegveld", sprak officier van justitie Erna Vrijhoeven vrijdagmiddag voor de rechtbank Oost-Brabant. ,,Meneer Z. zal dit weekeinde in Eindhoven worden verhoord en maandag worden voorgeleid.” 

  1. Trampolinespringer Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwongen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    Trampoline­sprin­ger Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwon­gen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    OSS - Het is een gek gezicht: op het plein tussen de Maasporthal en de sporthal van sportvereniging Flik Flak in Den Bosch springen trampolines in het oog. Zo'n vijf tot zes meter boven de trampolines maakt Ossenaar Milco Abrahams zijn salto's en schroeven in de buitenlucht. ,,Het is niet ideaal, maar ik ben al lang blij dat ik weer wat kan doen", zegt het 19-jarige talent, dat in december nog deelnam aan het WK in Tokio.