Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Udenaar had complete drugshandel in zijn rugzak

DEN BOSCH /UDEN - Als mobiele handelaar was hij goed voorbereid, de Udenaar die op 13 april van dit jaar werd opgepakt in zijn woonplaats.  Hij had alles bij zich om makkelijk drugs te kunnen verhandelen: van ghb, amfetamine, cocaïne en heroïne tot plastic zakjes, telefoons, een weegschaal en cash geld. 

Hij werd na een tip betrapt toen hij met zijn volgeladen tas en rugzak door Uden reed. Politierechter C. Sangers legde de man vrijdag in Den Bosch een celstraf op van 4 maanden, waarvan 2 maanden voorwaardelijk.

 1. Samenwerking met NEC moet Heesche voetballers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’
  PREMIUM

  Samenwer­king met NEC moet Heesche voetbal­lers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’

  HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.
 2. Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbreiding Oijense Zij
  PREMIUM

  Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbrei­ding Oijense Zij

  OSS - Wat is het soms passen en meten, op de enige echte golfbaan van Oss. Wie alle negen holes wil afwerken, moet tot twee keer toe uitwijken naar de driving range, de oefenbaan. En dat is dan weer onhandig voor wie daar net een balletje staat te slaan. Zo loop je elkaar op drukke dagen eigenlijk steeds in de weg. Maar dat is vanaf komend voorjaar allemaal voorbij, want de golfbaan Oijense Zij breidt stevig uit.