Night of the Music in sporthal De Overbeek te Nistelrode. Op de foto de Ladies of Soul Medley door Kyra Hserkens, Marit van den Ouweland en Mieke van der Pol.
Volledig scherm
Night of the Music in sporthal De Overbeek te Nistelrode. Op de foto de Ladies of Soul Medley door Kyra Hserkens, Marit van den Ouweland en Mieke van der Pol. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Uitverkocht ‘Night of the music’ in Nistelrode

NISTELRODE - Een complete show met muziek, zang en dans. Dat schotelde fanfare Sint Lambertus uit Nistelrode het publiek in sporthal de Overbeek vrijdagavond voor. Ruim 800 mensen, een uitverkochte zaal, genoten van de negende Night of the Music van de fanfare. 

Samen met de slagwerkgroepen, solisten, combo, koren en dansers bracht Sint Lambertus een gevarieerd programma, van klassiek tot pop maar ook met echte beats. 

Uitverkocht

,,Donderdagavond hebben we voor het eerst een businessavond gehad met 600 gasten en gisteravond en vanavond hebben we twee keer een uitverkocht huis”, vertelt secretaris Erik-Jan Raijmakers. 

Sint Lambertus probeert een keer in de drie jaar uit te pakken met een groot concert. ,,Het kost nogal wat, veel energie van de deelnemers maar we hebben ook een flink budget nodig om dit neer te zetten. Maar het is wel prachtig om te doen.”