Volledig scherm
Night of the Music in sporthal De Overbeek te Nistelrode. Op de foto de Ladies of Soul Medley door Kyra Hserkens, Marit van den Ouweland en Mieke van der Pol. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Uitverkocht ‘Night of the music’ in Nistelrode

NISTELRODE - Een complete show met muziek, zang en dans. Dat schotelde fanfare Sint Lambertus uit Nistelrode het publiek in sporthal de Overbeek vrijdagavond voor. Ruim 800 mensen, een uitverkochte zaal, genoten van de negende Night of the Music van de fanfare. 

Samen met de slagwerkgroepen, solisten, combo, koren en dansers bracht Sint Lambertus een gevarieerd programma, van klassiek tot pop maar ook met echte beats. 

Uitverkocht

,,Donderdagavond hebben we voor het eerst een businessavond gehad met 600 gasten en gisteravond en vanavond hebben we twee keer een uitverkocht huis”, vertelt secretaris Erik-Jan Raijmakers. 

Sint Lambertus probeert een keer in de drie jaar uit te pakken met een groot concert. ,,Het kost nogal wat, veel energie van de deelnemers maar we hebben ook een flink budget nodig om dit neer te zetten. Maar het is wel prachtig om te doen.”

 1. Osse honden die ‘aanranders, kippendieven en roovers’ aanhouden
  PREMIUM
  Stille getuigen

  Osse honden die ‘aanranders, kippendie­ven en roovers’ aanhouden

  De afgelopen weken haalden, afgezien van die arme gedumpte puppy's in de regio, twee honden het nieuws. En niet de minste. De Duitse staande langhaar Fenna uit Oss mocht deelnemen aan de prestigieuze Nimrod, dé wedstrijd voor jachthonden waaraan het meedoen alleen al een eer is. En dan was er nog de herder July uit Nistelrode die deel uitmaakte van het Nederlands hondenteam dat het opnam tegen België.
 2. Harddrugs en chemicaliën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa
  VIDEO

  Harddrugs en chemica­liën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa

  BERGHEM - De politie heeft maandag in het kader van operatie Alfa harddrugs, chemicaliën en een grote hoeveelheid chemisch afval gevonden bij het doorzoeken van twee panden in Berghem. De politie houdt bewust in het midden in welk pand de chemicaliën precies zijn gevonden. Een pand, aan de Koolzaadweg, zou de woning van zijn topcrimineel Martien R.. Het andere pand betreft een transportbedrijf aan de Spaanderstraat. De politie gaf aan het vermoeden te hebben dat er naast drugs ook vuurwapens en geld lagen in de panden. Er zijn maandag geen arrestaties verricht.