Wethouder Rien Wijdeven, bij een stal vol zonnepanelen in Heesch.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Rien Wijdeven, bij een stal vol zonnepanelen in Heesch. © Jeroen Appels / Van Assendelft Fotografie

Van wethouder Wijdeven mag Bernheze zélf windmolens gaan bouwen: 'Deze energie brengt de minste kosten met zich mee'

HEESCH - Als wethouder Rien Wijdeven het mag zeggen, haalt Bernheze zelf windmolens in huis om de voorgeschreven portie groene energie op te wekken. ,,Ik ben een groot voorstander van windenergie en wil er voor op de zeepkist gaan staan.’’

 1. Ossenaar (50) sleepte zijn vrouw door de keuken en gooide haar tegen een raam
  PREMIUM

  Ossenaar (50) sleepte zijn vrouw door de keuken en gooide haar tegen een raam

  DEN BOSCH/OSS - Schoppen, schreeuwen, slaan en duwen. Een 50-jarige Ossenaar kreeg volgens zijn vrouw losse handjes, als hij een flinke hoeveelheid drank achterover had geslagen. De man ontkende vrijdagmiddag tegen politierechter H. Sackers in Den Bosch dat hij zich schuldig maakte aan huiselijk geweld. Voor de blauwe plekken van zijn partner had hij een eenvoudige verklaring. ,,Ze heeft zich waarschijnlijk gestoten tijdens haar werk.”
 2. Vader en volwassen dochter moeten huis Oss uit, na vondst harddrugs op slaapkamer 19-jarige zoon

  Vader en volwassen dochter moeten huis Oss uit, na vondst harddrugs op slaapkamer 19-jarige zoon

  DEN BOSCH/OSS - Ruim 11 gram heroïne, 48 gram cocaïne, 33 gram Chrystal Meth, en meer dan 3000 euro in contanten. Dat bewaarde een 19-jarige bewoner van de Merelstraat in Oss begin dit jaar op zijn slaapkamer. Zijn vader en meerderjarige zus betaalden hiervoor de prijs. De burgemeester mocht hen drie maanden lang de toegang tot hun pand in de Schadewijk ontzeggen. De rechter wees een ‘voorlopige voorziening’ van vader tegen deze ‘woningsluiting’ af.