Volledig scherm
De schade na het ongeluk in Oss was groot. © Gabor Heeres

Veel schade bij ongeluk tussen drie auto’s in Oss

OSS - Bij een ongeluk tussen drie auto’s op de Nieuwe Hescheweg/Julianasingel zijn geen gewonden gevallen. Wel is er veel schade en is de weg afgezet. 

Een lantaarnpaal knakte door het ongeluk. De drie auto’s staan verspreid over de weg en middenberm. De brandweer kwam er aanvankelijk bij omdat er een brand werd gemeld. Dat bleek niet aan de orde. Wel konden brandweermensen korrels strooien op vloeistoffen die uit de auto’s lekten. Dat spul absorbeert de mogelijk vervuilende stoffen. 

De inzittenden van de auto’s zijn voor de zekerheid nagekeken door medewerkers van de ambulances, maar ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis. 

Volledig scherm
De schade na het ongeluk in Oss was groot. © Gabor Heeres
Volledig scherm
De schade na het ongeluk in Oss was groot. © Gabor Heeres
  1. Stef van den Berk (15) uit Berghem met twee gouden plakken terug van WK taekwondo: ‘Ik ben elke wedstrijd te keer gegaan’
    PREMIUM

    Stef van den Berk (15) uit Berghem met twee gouden plakken terug van WK taekwondo: ‘Ik ben elke wedstrijd te keer gegaan’

    BERGHEM - Hij had er geen rekening mee gehouden. Toch keerde Stef van den Berk met twee gouden medailles terug van het Open WK taekwondo. In het Schotse Wishaw kroonde de 15-jarige debutant uit Berghem zich tegen alle verwachtingen in in twee categorieën tot wereldkampioen. ,,Ik wilde gewoon zo goed mogelijk presteren. Dat is aardig gelukt”, zegt hij met een brede grijns op zijn gezicht.