Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Veghelaar reed in op mensen bij camping in Schaijk, rechter ziet het niet als poging tot doodslag

DEN BOSCH/SCHAIJK - Een 27-jarige Veghelaar jaagde twee mannen de stuipen op het lijf door op 22 mei 2019 met zijn auto op hen af te rijden bij camping De Maashorst in Schaijk. De slachtoffers deden aangifte van een poging tot doodslag. De politierechter zag woensdagmorgen enkel bewijs voor een bedreiging en legde de man uiteindelijk een werkstraf op van tachtig uur.

De Veghelaar voelde zich zelf het ‘slachtoffer’ in de hele zaak. ,,Ik had een chalet onderverhuurd van ‘een Pool’ op die camping’’, zei hij tegen politierechter J. Snijders. ,,De echte huurder had blijkbaar niet betaald, maar dat wist ik niet.’’ Hij mocht daarom niet langer op de camping blijven. 

  1. Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    MEGEN - Wie op zaterdagmiddag naar Megen rijdt voor de optocht, verwacht leuke loopgroepen . Keiendonk (Megen) heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd voor zulke groepen. Die waren er ook wel. De groep onder auspiciën van Jan van de Oever zal zich gelukkig prijzen dat ze vooraan in de optocht hebben gelopen. Achter hen ontspon zich een lawine van geluid dat voor veel bezoekers de noodzaak gaf om hun vingers in de oren te doen.