Volledig scherm
PREMIUM
Dodelijke schietpartij in Oss. © Gabor Heeres

Verdachte zakenman sleepte doodgeschoten Ossenaar Hakan Zatsan (43) al jaren voor de rechter

OSS - Een drama in twee akten zorgde gisteren voor verdriet, boosheid en ongeloof in Oss. Bij het krieken van de dag werd Hakan Zatsan (43) doodgeschoten voor zijn huis aan de Anna Bijnsstraat. In de avondschemer trof een arrestatieteam de 59-jarige verdachte zwaargewond aan in zijn bedrijfswoning in de Molenweg.

De man, een oud-zakenpartner van Zatsan, werd volgens de politie in ‘zeer zorgwekkende toestand’ naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk had hij zelfmoord willen plegen. Een slepend zakelijk conflict over geld en aandelen tussen de hoofdrolspelers lijkt de aanleiding voor het Osse moorddrama.

  1. Is vuurwerkshow als in Reek professioneel evenement, ook als dat ónveilige gevolgen heeft?

    Is vuurwerk­show als in Reek professio­neel evenement, ook als dat ónveilige gevolgen heeft?

    DEN BOSCH/ REEK - Is de vuurwerkshow die een groep inwoners van Reek jaarlijks in de nieuwjaarsnacht houdt onder de naam ‘Reek Explodeert’ een professioneel evenement of niet? De gemeente vindt van niet, Gedeputeerde Staten vinden van wel. Dan gelden veel strengere regels. De bestuursrechter moet nu binnen zes weken uitspraak doen. Die kan mogelijk ook consequenties hebben voor de rest van Nederland.