Volledig scherm
PREMIUM
Dodelijke schietpartij in Oss. © Gabor Heeres

Verdachte zakenman sleepte doodgeschoten Ossenaar Hakan Zatsan (43) al jaren voor de rechter

OSS - Een drama in twee akten zorgde gisteren voor verdriet, boosheid en ongeloof in Oss. Bij het krieken van de dag werd Hakan Zatsan (43) doodgeschoten voor zijn huis aan de Anna Bijnsstraat. In de avondschemer trof een arrestatieteam de 59-jarige verdachte zwaargewond aan in zijn bedrijfswoning in de Molenweg.

De man, een oud-zakenpartner van Zatsan, werd volgens de politie in ‘zeer zorgwekkende toestand’ naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk had hij zelfmoord willen plegen. Een slepend zakelijk conflict over geld en aandelen tussen de hoofdrolspelers lijkt de aanleiding voor het Osse moorddrama.

  1. Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PSV-plaatje
    PREMIUM
    video

    Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PS­V-plaat­je

    EINDHOVEN/GEFFEN/OSS - Terwijl PSV op het veld knokt voor drie punten, wordt naast het veld een heel andere strijd uitgevochten: die om de aandacht van de fan. Met een heel leger aan fotografen, cameramannen en andere ‘content creators’ doet de club er alles aan likes en views te scoren. Zo veel mogelijk, zo snel mogelijk, iedere wedstrijd opnieuw. Als klassieke voetbalverslaggever is er amper tegenop te boksen. Een wedstrijd door de rood-witte lens van twee clubfotografen én een tv-maker uit de regio. ,,Binnen een paar tellen staat het op Instagram, sneller kan niet.”