Volledig scherm
PREMIUM
Hugo de Jonge (linksvoor) is te gast in De Binnenstad te Oss. © Van Assendelft Fotografie

Vicepremier Hugo de Jonge gunt iedere stad het dorpse van Oss

OSS - In een goedgevulde Binnenstad nam vicepremier Hugo de Jonge maandagavond zo'n 150 Ossenaren mee naar het Nederland van 2030. Om de zorg een beetje behapbaar te houden, komen het dorpse gevoel van Oss én de plaatselijke sportscholen volgens hem nog goed van pas. 

De Osse worsten- en pillenindustrie kende hij al. Maar de Osse fitnessindustrie? Nee, dat zei vicepremier Hugo de Jonge tot maandagavond niets. Maar nu hij in de persoon van sportschoolhouder Milton van Haren eenmaal kennis heeft gemaakt met het gezelschap, heeft hij meteen een belangrijke opdracht voor hen. 

  1. Prins Harold scoort met dubbelzinnige meezinger ‘Oeps, wat is-ie groot’
    PREMIUM
    Cultuur in de regio

    Prins Harold scoort met dubbelzin­ni­ge meezinger ‘Oeps, wat is-ie groot’

    LITHOIJEN/OSS - Dat verwacht je toch niet... Dat jouw dubbelzinnige meezinger, die amper de digitale snelweg van Spotify en YouTube opgeknald is, leidt tot een wel heel grappig bloemenverzoek. Of je de klant in kwestie kunt helpen aan een veelkleurig ‘Oeps, wat is-ie groot’-boeket? De man had het carnavalsnummer met die titel van prins Harold d’n Twidde gehoord, kon het meteen meeblèren en bedacht spontaan dat hij zo’n speciale ruiker voor z’n lief wilde.