Volledig scherm
Alcoholcontroles in Ravenstein en Loosbroek © Instagram/Politie Oss

Vier mensen moeten rijbewijs inleveren bij alcoholcontroles in Ravenstein en Loosbroek

RAVENSTEIN/LOOSBROEK - Vier mensen konden zaterdagnacht hun rijbewijs inleveren na alcoholcontroles in Ravenstein en Loosbroek. Dat meldt de politie dinsdag.

De controle werd gehouden onderaan de afslag van de A50 bij Ravenstein en in Loosbroek op de Heikantsedijk/Nistelrodesedijk, Kaathoven en de Dintherseweg/Maxend.

Vijftien bestuurders bleken onder invloed van alcohol of drugs te rijden. Vier rijbewijzen zijn ingenomen en een bestuurder reed zelfs al met een ingevorderd rijbewijs. 

Naast een boete en rijontzegging kunnen de betrapte bestuurders ook rekenen op een zogenoemde Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer van het CBR.

  1. Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    MEGEN - Wie op zaterdagmiddag naar Megen rijdt voor de optocht, verwacht leuke loopgroepen . Keiendonk (Megen) heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd voor zulke groepen. Die waren er ook wel. De groep onder auspiciën van Jan van de Oever zal zich gelukkig prijzen dat ze vooraan in de optocht hebben gelopen. Achter hen ontspon zich een lawine van geluid dat voor veel bezoekers de noodzaak gaf om hun vingers in de oren te doen.