Vos Logistics neemt distributiebedrijf in Woerden over

OSS/WOERDEN - Het Osse transportbedrijf Vos Logistics komt wat dichter bij de consument met de overname van  Snel Shared Logistics in Woerden. Dit 414 werknemers tellende bedrijf is gespecialiseerd in de verdeling en bezorging van consumentenproducten voor webshops.

Snel heeft in totaal 190 trucks en 225 opleggers op de weg en in Woerden een distributiecentrum van 65.000 vierkante meter. Directeur/eigenaar Peter de Vries van Snel wordt opgenomen in het managementteam van Vos Logistics en blijft verantwoordelijk voor de locatie in Woerden.

Volledig scherm
Eén van de vrachtwagens van Snel Logistics. © Snel Logistics

Vos slaagt er met deze geplande overname in verder te groeien in de ‘fijnmazige ditributie‘ van goederen en leveringen van met name grotere producten aan consumenten. Snel ligt met de vestiging in Woerden centraal in de Randstad om daar ‘snel en efficiënt‘ producten te kunnen leveren aan winkels, bedrijven en consumenten.  ,, Door de goederenstromen van beide organiaties te combineren vergroten we de bezttingsgraad van voertuigen”, aldus algemeen directeur Frank Verhoeven van Vos Logistics

‘Uitstekende basis voor continuïteit’

Peter de Vries van  SNEL Shared Logistics:  ,,Vos Logistics biedt een uitstekende basis voor de continuïteit en uitbouw van mijn onderneming. Hoewel onze posities op dit moment goed bezet zijn, ben ik ervan overtuigd dat we samen nog beter in staat zijn om voor medewerkers een aantrekkelijk perspectief te bieden en daarmee te anticiperen op de schaarse arbeidsmarkt.”

Vos Logistics telt voor de overname dertig vestigingen in Europa, 2.560 werknemers, 1.250 voertuigen en 250.000 vierkante meter opslagcapaciteit. 

Volledig scherm
Een vrachtwagen van Vos. © Vos Logistics
 1. Samenwerking met NEC moet Heesche voetballers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’
  PREMIUM

  Samenwer­king met NEC moet Heesche voetbal­lers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’

  HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.
 2. Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbreiding Oijense Zij
  PREMIUM

  Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbrei­ding Oijense Zij

  OSS - Wat is het soms passen en meten, op de enige echte golfbaan van Oss. Wie alle negen holes wil afwerken, moet tot twee keer toe uitwijken naar de driving range, de oefenbaan. En dat is dan weer onhandig voor wie daar net een balletje staat te slaan. Zo loop je elkaar op drukke dagen eigenlijk steeds in de weg. Maar dat is vanaf komend voorjaar allemaal voorbij, want de golfbaan Oijense Zij breidt stevig uit.
 3. Heerlijk kermisavondje in Oss eindigt met gebroken kaak: ‘Total loss geslagen door onbekende malloot’
  PREMIUM

  Heerlijk kermis­avond­je in Oss eindigt met gebroken kaak: ‘Total loss geslagen door onbekende malloot’

  DEN BOSCH/OSS - Het filmpje duurt maar een minuut. Het maakt de beelden niet minder heftig. Een man staat rustig te plassen bij een urinoir als een vrouw de beschuldigende vinger naar hem wijst. Voor hij doorheeft wat er loos is, vliegt een kleine maar gespierde man hem aan. Al bij de eerste vuistslag in zijn gezicht gaat hij neer. Het belet de aanvaller niet om bovenop hem te duiken en nog een serie stoten uit te delen.