Volledig scherm
Vrouw vindt revolver in tas schoonzoon in Oss © Politie Oss

Vrouw vindt bij het opruimen een revolver met munitie in tas van schoonzoon in Oss

OSS - Een vrouw heeft zaterdagmiddag in de schoudertas van haar schoonzoon een revolver mét munitie erin gevonden. Ze heeft daarop meteen melding gedaan bij de politie, die het wapen in beslag heeft genomen. 

De vrouw was spullen van haar schoonzoon bij elkaar aan het pakken. ,,Haar onderbuikgevoel zei dat de betreffende schoudertas nogal zwaar aanvoelde en dat ze moest kijken”, laat de politie weten. 

Dat gevoel bleek te kloppen. Ze vond een vuurwapen met munitie in de tas. Na onderzoek het Team Explosieven Verkenning bleek het om een echte .22 revolver te gaan. 

De politie laat weten dat de verdachte op de hoogte is gesteld en binnenkort een verklaring moet afleggen. Het wapen wordt onttrokken en zal uiteindelijk vernietigd worden.

  1. Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen
    Stille getuige

    Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen

    OSS - Oss heeft de boot weer eens gemist. Er zijn onlangs zes Brabantse gemeenten genoemd met een door XXL-distributiedozen verrommeld landschap en Oss was er niet bij. En dat terwijl het zo zijn best heeft gedaan om op de meest historische plek van de gemeente, bovenop op het Vorstengraf, een dozenparadijs van heb ik u daar in te richten. Maar die voorname Ossenaar uit de IJzertijd heeft daar in het welstandsvrije gebied gelukkig nog wel een monumentje dat herinnert aan zijn laatste rustplaats.