Wederom botsing met goederentrein op Waalkade in Oss

VideoOSS - Een vrachtwagen en een goederentrein zijn woensdagavond met elkaar gebotst op de Waalkade in Oss. Niemand raakte gewond. Het is de tweede keer in korte tijd dat een goederentrein botst met een ander voertuig.

Het is onduidelijk hoe de twee voertuigen konden botsen met elkaar. Maar het is niet de eerste keer dat er op die plek een trein en een ander voertuig botsen. Een kleine maand geleden botste een locomotief met een auto. De machinist van de trein raakte toen gewond.

Volledig scherm
Het treinongeluk in Oss. © Gabor Heeres
Volledig scherm
De vrachtwagen en de trein botsten op elkaar © Gabor Heeres/Foto Mallo
Volledig scherm
De vrachtwagen en de trein botsten op elkaar © Gabor Heeres/Foto Mallo
  1. Stef van den Berk (15) uit Berghem met twee gouden plakken terug van WK taekwondo: ‘Ik ben elke wedstrijd te keer gegaan’
    PREMIUM

    Stef van den Berk (15) uit Berghem met twee gouden plakken terug van WK taekwondo: ‘Ik ben elke wedstrijd te keer gegaan’

    BERGHEM - Hij had er geen rekening mee gehouden. Toch keerde Stef van den Berk met twee gouden medailles terug van het Open WK taekwondo. In het Schotse Wishaw kroonde de 15-jarige debutant uit Berghem zich tegen alle verwachtingen in in twee categorieën tot wereldkampioen. ,,Ik wilde gewoon zo goed mogelijk presteren. Dat is aardig gelukt”, zegt hij met een brede grijns op zijn gezicht.