Weer een auto in vlammen op in de Johan Doornstraat in Oss: vierde keer in een jaar

videoOSS - In Oss is in de nacht van zondag op maandag opnieuw een auto beschadigd door brand. Ditmaal aan de Johan Doornstraat. De melding van de brand kwam rond 03.30 uur binnen.

De brand was bij aankomst van de brandweer reeds gedoofd. Er zijn aanwijzingen dat de brand werd aangestoken. De politie startte meteen een onderzoek en verspreidde een Burgernetbericht waarin ze getuigen vraagt om verdachte zaken bij de politie te melden.

De brand is de derde binnen een week. In de nacht van dinsdag op woensdag ging op een parkeerterrein aan de Joannes Zwijsenlaan een Opel Astra in vlammen op. De volgende nacht kwam rond 03.00 uur een melding binnen dat een auto in brand stond aan de Willy Andriessenstraat.

Ook in de Johan Doornstraat zelf woedde niet voor het eerst ‘s nachts een autobrand. Op de kop af precies een jaar geleden gingen ook in de nacht van 2 op 3 juni op exact dezelfde plek als nu twee auto’s en een busje in vlammen op. Op 10 oktober van het afgelopen jaar werd in de straat nogmaals een auto door brand verwoest. De eigenaar van de auto die vannacht is uitgebrand zou mogelijk ook het slachtoffer zijn geweest van een van de eerdere branden.

Autobrand Oss
Volledig scherm
Autobrand Oss © Gabor Heeres
Autobrand Oss
Volledig scherm
Autobrand Oss © Gabor Heeres
Autobrand Oss
Volledig scherm
Autobrand Oss © Gabor Heeres
Autobrand Oss
Volledig scherm
Autobrand Oss © Gabor Heeres

Video: In oktober vorig jaar ging ook al een auto in vlammen op in de Johan Doornstraat in Oss.

  1. Brits-Jamaicaanse, maar ook Osse muzikant Robert Green overleden
    Overleden

    Brits-Jamaicaan­se, maar ook Osse muzikant Robert Green overleden

    OSS - De van oorsprong Brits-Jamaicaanse, maar in Oss woonachtige muzikant Robert Green is overleden. In de jaren '80 was zijn band, Reality, bekend in het Verenigd Koninkrijk, ze traden op met UB40. Het nummer ‘Tell me what's going on in your mind’ bereikte de top 20 in Engeland en haalde ook de hitlijsten in Canada. Na een tour in Nederland, waar ze Doe Maar ontmoetten en verschillende optredens gaven samen, bleven Green en de band in Nederland.