Weer ongeluk op beruchte kruising met fietsstraat in Oss

VideoOSS - Opnieuw is er een ongeluk gebeurd  op de kruising Zonnebloemstraat met de Wethouder van Eschstraat in Oss. Dit keer kwamen een auto en een fietser met elkaar in botsing.

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet precies duidelijk. Vermoedelijk stak de fietser de weg over. De man raakte daarbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Op de beruchte kruising in Oss gebeuren vaker heftige ongevallen. Op 14 augustus overleed een bestuurder (89) van een scootmobiel na aanrijding met een bestelauto. 

Begin september meldde de gemeente nog dat de ongelukken op de kruising met de fietsstraat vooralsnog geen aanleiding zijn om het punt onder de loep te nemen.

Opnieuw ongeluk op fietsstraat in Oss.
Volledig scherm
Opnieuw ongeluk op fietsstraat in Oss. © Foto Mallo/Gabor Heeres
Auto en fietser met elkaar in botsing op kruising in Oss.
Volledig scherm
Auto en fietser met elkaar in botsing op kruising in Oss. © Foto Mallo/Gabor Heeres
  1. Dromen zijn leuk, maar in Reek overdrijven ze een beetje
    PREMIUM
    Column

    Dromen zijn leuk, maar in Reek overdrij­ven ze een beetje

    Een mens moet dromen, natuurlijk. Dromen maken dingen mogelijk, of het nou een opgeruimd huis is, of iets heel groots in de verre toekomst. Mijn kindjes dromen dat ze brandweerman worden, en voetballer, en een beroemde TikTokker. Ík droom dat ze later schrijver worden, minister-president, of chirurg. Waarschijnlijk worden ze financial controller, accountmanager, en lifecoach ofzo, maar goed, dromen is leuk, ook als je weet dat ze waarschijnlijk niet uit zullen komen. Juist nu, nu de werkelijkheid een soort nachtmerrie is geworden, met een dodelijk virus en een lockdown die maanden duurt.