Volledig scherm
Thijs van Kessel © Van Assendelft Fotografie

Wethouder Oss onthult een nieuwe speeltuin in Lith

LITH - In Lith wordt op zondag 1 september een nieuwe speeltuin geopend. Dat gebeurt aan de Valkappel. Wethouder Thijs van Kessel verricht om 16.00 uur de openingshandeling. De naam van de speeltuin wordt dan ook onthuld.

Na de opening is er een barbecue die gewonnen is met een fotowedstrijd van de gemeente Oss. De foto is gemaakt tijdens het opruimen van de speelplekken. De buurt beheert en onderhoudt de speeltuin. De organisatie verwacht een kleine honderd buurtbewoners bij de opening en de barbecue.

  1. Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen
    Stille getuige

    Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen

    OSS - Oss heeft de boot weer eens gemist. Er zijn onlangs zes Brabantse gemeenten genoemd met een door XXL-distributiedozen verrommeld landschap en Oss was er niet bij. En dat terwijl het zo zijn best heeft gedaan om op de meest historische plek van de gemeente, bovenop op het Vorstengraf, een dozenparadijs van heb ik u daar in te richten. Maar die voorname Ossenaar uit de IJzertijd heeft daar in het welstandsvrije gebied gelukkig nog wel een monumentje dat herinnert aan zijn laatste rustplaats.