Volledig scherm
Jules de Corte

PPSR doet het goed in The Big Bang van Zuidoost-Brabant

EINDHOVEN - Tot nu toe hebben ruim 200 mensen gestemd op The Big Bang. Het is een flinke lijst met muziekmomenten van Zuidoost-Brabant sinds 1956. Daar moet je wel even voor gaan zitten. Stemmen kan nog tot en met zondag 11 december. Dan wordt de top 100 vastgesteld en tellen we vanaf dinsdag af met de nummers 100 tot en met 91. Dagelijks wordt de lijst per 10 nummers bekendgemaakt tot 22 december. In De Effenaar worden de 10 favorieten met de meeste stemmen onthuld.

Na ruim 2 weken stemmen zien we dat Eindhovens trots Peter Pan Speedrock het goed doet in de lijst. Dat is geen verrassing. Maar opvallend is ook het aantal stemmen dat Jules de Corte binnen weet te slepen en veel mensen hebben herinneringen aan het Midzomernachtspektakel dat in de jaren 70 in Eindhoven werd gehouden.

We kunnen niet te veel verklappen. Wil je weten wat er allemaal in de lijst staat? Dan stemmen. En misschien staan je favorieten wel in de top 10. Of treedt er een van je favorieten zelfs op tijdens de muziekavond in De Effenaar op 22 december.

Volledig scherm
Peter Pan Speedrock © Bert Jansen
Wat is hét muziekmoment van de afgelopen zestig jaar in Zuidoost-Brabant? Kijk op http://www.ed.nl/bigbang en stem op jouw favoriet. Op 22 december wordt in de Effenaar de top10 bekend gemaakt.
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement