Caroline van der Plas na gesprek met Rutte: ‘Situatie is onhoudbaar, ik verwacht verkiezingen’

met videoBBB-voorvrouw Caroline van der Plas denkt niet dat het kabinet het einde van het jaar haalt. Bij regeringspartijen VVD en CDA bespeurt zij wel enige bereidheid om met haar mee te bewegen in het stikstofdossier, maar ze verwacht dat D66 ‘de poot stijf houdt’.

4 reacties

 • Toon Wouters

  3 maanden geleden
  Laat de schoonmaakploeg maar beginnen!
 • John Lonsdale

  3 maanden geleden
  Wat Eric hier zegt is kort, bondig en geeft ook mijn eigen visie perfect weer.
 • J van Wijck

  3 maanden geleden
  Laat desnoods de BBB maar eens een rondje proberen. Stel dat ze winnen bij een vervroegde verkiezing, dat ze regeringsverantwoordelijkheid krijgen, dat ze de posten adequaat bezet krijgen, dat ze dan overeind blijven. Zo niet, dan implodeert deze nieuwe beweging net als de LPF. Ze moeten zich eerst maar bewijzen. Voorop gesteld: met de huidige club ben ik ook niet echt blij.
 • Eric Bovelander

  3 maanden geleden
  helemaal prima, en dan meteen afscheid nemen van dat hele D66
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.