De Jonge over drukte voetbalstadions: ‘Staantribunes dicht, hossen op een kluitje moet klaar zijn’

VIDEOHet ging iets beter met de naleving van coronaregels in voetbalstadions maar nog altijd is het in sommige vakken te druk. Daarom moeten staantribunes dicht, ook moeten seizoenkaarthouders beter verspreid worden. Burgemeesters gaan morgen in overleg met de profclubs in hun regio. ‘Dat hossen op een kluitje moet afgelopen zijn'.

4 reacties

 • Ingrid Hogeweg

  2 jaar geleden
  Wedden dat, nu de scholen weer open gaan en de ventilatie bij scholen nog lang niet op orde is, er heel veel meer besmettingen gaan konen en dat heel Nederland daar weer voor mag boeten terwijl eigenlijk alles in de buitenlucht wel goed gaat.
 • Arthur Baank

  2 jaar geleden
  Daar gaan we weer. Die macht wellusteling wil zijn stempel weer eens drukken en ditmaal is het voetbal ( na de evenementen branche). GEEN corona haarden in de stadions de afgelopen 6 weken . Iedereen die binnenkomt is getest of heeft een corona bewijs. Wat wil je nou PANNEKOEK. Iedereen heeft zich laten vaccineren (om jezelf en de medemens te beschermen) en om de drukte in de ziekenhuizen te verminderen en nog is het niet genoeg?? Nee meneertje wil dat we blijven zitten . Hoe dom kun je zijn.
 • jack keijsers

  2 jaar geleden
  Redelijk ridicuul als je gevaccineerd bent. Niet gevaccineerden niet toelaten. Controle gaat prima
 • Hennie Maas - van Liempt

  2 jaar geleden
  Waarom staat Hugo de Jong zelf altijd bij voetbalfoto’s van de laatste 2wedstrijden van Feyenoord ?????