Wopke Hoekstra, demissionair minister van Financiën, op het Binnenhof, collega Wouter Koolmees loopt voorbij. De twee  bewindspersonen waren de architecten van de coronasteunmaatregelen.
Volledig scherm
Wopke Hoekstra, demissionair minister van Financiën, op het Binnenhof, collega Wouter Koolmees loopt voorbij. De twee bewindspersonen waren de architecten van de coronasteunmaatregelen. © ANP

Kabinet draait geldkraan dicht: aan coronasteun komt een einde

Het kabinet draait de geldkraan dicht: de coronasteunpakketten voor bedrijven en ondernemers worden gestopt. Vanaf 1 oktober komt er een einde aan het grote pakket, al wordt er mogelijk nog wel steun verleend aan sectoren die nog lijden onder coronaregels, zoals het nachtleven.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?