Kabinet haalt land van lockdown-slot: horeca, cultuur open tot 22.00 uur, publiek weer welkom in stadions

VIDEO'SHet kabinet maakt grotendeels een einde aan de harde lockdown. Horeca, cultuur, evenementen en stadions mogen weer open tot 22.00 uur ‘s avonds. Wel komt er een maximum aan het aantal bezoekers en moet er gewerkt worden met de coronapas (3G). De versoepelingen moeten woensdag ingaan, bevestigen Haagse bronnen. 

5 reacties

 • Marc Reijnen

  4 maanden geleden
  "Haalt land van lockdownslot"... Laat me niet lachen zeg!!!!!
 • TT meulendijks

  4 maanden geleden
  We zijn er helemaaaaaaal klaar mee,opengooien dat is wat er nu moet gebeuren en de toekomst in zonder de hele dag overal maar aan moeten denken,anders gaat alles naar de knoppen we zijn er klaar mee,OMT brengt alleen maar advies uit en dat is vaak ook nog onterecht en niet kloppend,Dus heren Politicie toon Karakter.PPJ Deijkers
 • Nicole Blok

  4 maanden geleden
  Wat heeft de horeca nu aan een sluitingstijd van 20.00 uur. Hier worden restaurants en cafe's niet mee gered. Alsook de bioscopen en theaters niet. Mensen moeten ook werken en kunnen pas 'savonds erop uit. Als er toch een verplichte sluitingstijd moet komen, dan niet voor 22.00 uur.
 • HM Kampen

  4 maanden geleden
  Als de scholen positief geteste kinderen, die geen klachten hebben, gewoon op school te laten. En de positief geteste kinderen, die wel klachten hebben naar huis te sturen? Om zo immuniteit te creëren?
 • D. van Gaans

  4 maanden geleden
  Ohhh zien ze niet dat die lockdown maatregels niet werken? En hoezo krijgen we weer een soort avondklok.. Gooi gewoon alles open. Geef ons weer de vrijheid terug. Ik weet niet eens meer wat nog "normaal" is. Corona gaat de wereld niet uit. Laat de horeca en cultuur niet meer zo lijden. De maatschappij is al door het kabinet kapot gemaakt. Gewoon pure waanzin dit allemaal.