Kabinet legt het uitgaansleven aan banden: ‘We moeten de besmettingen afremmen’

VideoHet kabinet trapt op de rem: om het coronavirus terug te dringen gaat het uitgaansleven weer flink aan banden. Dat heeft demissionair premier Mark Rutte zojuist bekend gemaakt. Hij vindt niet dat het kabinet drie weken geleden te snel heeft versoepeld: ,,De toename van het aantal besmettingen gaat sneller dan we hadden ingeschat.”

6 reacties

 • jacqueline Schijver

  3 maanden geleden
  Wat een verrassing dit ,ik hoop dat iedereen die zonodig naar Spanje ,Frankrijk of Turkije zich goed beseft dat het ze heel veel geld gaat kosten als ze straks niet huis kunnen ! De reisverzekering en je zorgverzekering dekken niks in dit geval ....maar hé fijne vakantie hoor !
 • Ron Elleman

  3 maanden geleden
  De grootste flater ooit , voer dan een toelatingssysteem in middels de Corona check app, waarom moet iedereen weer lijden onder een stel jongeren die niet gecaccineeerd zijn en wat schiet je nou op met een sluitingsuur van 00.00 !
 • miep goudvis

  3 maanden geleden
  Anya jij bent zeker nooit jong geweest. Veel jongeren hebben zich laten vaccineren. De fout ligt bij kabinet, met janssen kon alles weer. Later blijkt dat je 2 weken moet wachten. Meeste mensen hebben pas 1e prik gehad. mensen die geen verantwoordelijkheid hebben.
 • Ray den Hartog

  3 maanden geleden
  Van 0 naar 100 en weer terug.Ongelooflijk.Gaat allemaal veel te snel.
 • anya HENZEN

  3 maanden geleden
  Tsja…..dit was te voorzien want vooral jongere, niet gevaccineerde mensen komen in grote groepen bij elkaar….ook hun eerst vaccineren lijkt mij logisch….maar ach, logica is soms ver te zoeken