Klaver gaat niet toegeven op asiel

videoEen breekpunt noemt hij niet, maar GroenLinks-leider Jesse Klaver wil niet toegeven aan ‘rechtse partijen’ als het gaat om asiel. Dat zei hij vanmiddag in de derde aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Klaver rekent daarbij op D66-leider Sigrid Kaag met wie zijn band ‘100 procent beter is’ dan met Alexander Pechtold. 

2 reacties

 • Ben Kauffeld

  2 maanden geleden
  Meneer Klaver heeft makkelijk lullen we moeten iligalen en uitgeprocedeerden gewoon onderdak geven en een nog ruimer asielbeleid voeren , dat houd in nog meer instroom. Tegelijkertijd mag er nergens gebouwd worden vanwege het milieu en hij stelt ook maar meteen dat beleggers dit moeten gaan bekostigen. Wij vangen al meer dan genoeg mensen op dit terwijl er in de EU landen zijn die opvang gewoon weigeren daar hoor je hem niet over. Als hij zo begaan is neemt ie er zelf een paar in huis toch.
 • van Stempvoort

  2 maanden geleden
  Ik ben het helemaal met Jesse Klaver eens. Nederland is id geschiedenis altijd een tolerant land geweest voor vluchtelingen en die tradirie heeft Nederland mede groot gemaakt. We moeten die daarom volhouden. Gerrit van Stempvoort
 1. Wel kaas maar geen textiel te koop op de markt: 'Ik vind het belachelijk'
  Play

  Wel kaas maar geen textiel te koop op de markt: 'Ik vind het belache­lijk'

 2. Eindelijk weer paaldansen, maar wel in de buitenlucht
  Play

  Eindelijk weer paaldansen, maar wel in de buiten­lucht