Kinderen op de basisschool.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen op de basisschool. © Hollandse Hoogte / ANP

Leerlingen de dupe van ‘flauwekul’-lessen op school:
‘Methodes deugen niet’

Scholen moeten worden verplicht betere lesmethodes te gebruiken, vindt het CDA. Dat zo veel kinderen slecht kunnen lezen, schrijven en rekenen komt doordat verkeerd wordt lesgegeven.

1 reactie

 • Ton K.

  2 jaar geleden
  Erg makkelijk om uitvoerders de schuld te geven als de uitvoering van slechte wetgeving mislukt. Denk aan onderwijs, UWV, zorg, belastingen, vreemdelingenbeleid en zo meer. In dit kader misschien ook wel goed om de andere onderwijsartikelen van vandaag eens te lezen. (Juf slaat alarm over kwart van haar nieuwe leerlingen: ‘Ze komen in een luier’) Dus tweede kamerleden van welke partij dan ook, begin eens met fatsoenlijke wetgeving te maken en stop met praatjes voor de bühne voor eigen gewin.
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.