Ook nieuwe coronaminister sceptisch over snel einde lockdown: ‘Er is heel weinig ruimte’

VideoHet OMT en de nieuwe coronaminister Ernst Kuipers zien weinig ruimte om veel te versoepelen later deze week. De aantallen stijgen hard, er is nog veel onzeker over de precieze gevolgen in de ziekenhuizen, stellen ze. 

5 reacties

 • TT meulendijks

  4 maanden geleden
  We zijn er klaar mee met dit beleid,elke keer word er een ander argument aangevoerd om alles maar op slot te houden,zo kan het niet langer,mensen zijn het zat alles open en kijken wat er gebeurt in omliggende landen kan dit ook.En gebleken is dat het OMT er wel heel vaak naast zit.
 • Ad Kollenbrug

  4 maanden geleden
  Waar ik helemaal ziek van wordt is het achterlijke gesodemieter met de mondkapjes. Géén enkel land heeft het dragen van mondkapjes geholpen. Puur voor de bune! Laat ons aub ook NL weer opengooien. Corona is een aardig griepje geworden.
 • Patrick Bergmans

  4 maanden geleden
  Ben gewoon eerlijk, alles dichthouden gaat alleen het probleem verplaatsen. Gewoon alles weer opengooien.
 • Marc Reijnen

  4 maanden geleden
  De hele situatie is Ernstiger dan ik dacht!!!!!!!!!
 • Patrick Willems

  4 maanden geleden
  Alles dicht laten ontwricht alles nog meer, de zorg is zeker belangrijk maar er is meer dan dat, de situatie is dat Corona niet weg gaat maar het leven gaat door...dit zo laten is echt onverantwoord, als je dat nou nog niet ziet dan sta je echt niet in de werkelijkheid!