Demissionair minister De Jonge, demissionair minister Van Ark, demissionair premier Rutte en Kamerlid Simons tijdens een debat in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
Demissionair minister De Jonge, demissionair minister Van Ark, demissionair premier Rutte en Kamerlid Simons tijdens een debat in de Tweede Kamer. © ANP

Oud-advocaat onder vuur na datalek KvK, privéadressen van Kamerleden op straat

Door een fout van de Kamer van Koophandel (KvK) zijn privéadressen van 1800 bestuurders van verschillende organisaties gelekt aan een oud-advocaat. De instantie vraagt de gedupeerden het te melden als er ongewone activiteiten zijn rond hun woning, staat in een brief die op sociale media circuleert.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.