Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Ruim 1000 kinderen van ouders toeslagenaffaire uit huis geplaatst

Tussen 2015 en 2020 zijn ruim 1000 kinderen van ouders die de dupe zijn geworden van de toeslagenaffaire onder jeugdbescherming en uit huis geplaatst. De Tweede Kamer is verbijsterd over dat hoge aantal. 

2 reacties

 • rob verhoeven

  2 maanden geleden
  De mensen die dit hebben veroorzaakt liggen hier niet wakker van die zijn al een nieuw kabinet aan het maken dit land is een grap geworden en maar lullen over andere landen
 • Nonno Baffi

  2 maanden geleden
  En dan besef je ineens weer dat de mensen die deze ellende hebben veroorzaakt, weer vrolijk bezig zijn een nieuwe regering te vormen. Het is een grof schandaal dat dit mogelijk is. We moeten met z’n allen nieuwe verkiezingen eisen met nieuwe mensen. Rutte 3 heeft op heel veel vlakken afschuwelijk gefaald.
 1. ChristenUnie-congres roept fractie op: Stem niet in met uitbreiding QR-code of extra regels ongevaccineerden

  Christen­Unie-con­gres roept fractie op: Stem niet in met uitbrei­ding QR-code of extra regels ongevacci­neer­den

  Het congres van de ChristenUnie keert zich tegen een uitbreiding van het coronatoegangsbewijs of andere regels voor ongevaccineerden en roept de Tweede Kamerfractie op hier niet mee in te stemmen. Zonder steun van de ChristenUnie is er in de coalitie geen meerderheid voor een uitbreiding van de QR-codes in winkels en op het werk. De fractie zegt het ‘heldere signaal’ mee te nemen ‘bij de afwegingen’.