Enorme drukte bij de Alpha-tent tijdens het optreden van de Haagse formatie Goldband op de tweede dag van het driedaagse muziekfestival A Campingflight to Lowlands Paradise.
Volledig scherm
Enorme drukte bij de Alpha-tent tijdens het optreden van de Haagse formatie Goldband op de tweede dag van het driedaagse muziekfestival A Campingflight to Lowlands Paradise. © ANP

Ticketmaster onder vuur om omstreden doorverkoop Lowlands: ‘Dit slaat nergens op’

De Tweede Kamer is verbolgen over ‘woekerprijzen’ die worden gevraagd voor doorverkochte Lowlands-tickets. De toegankelijkheid van concerten en festivals staat op het spel als Ticketmaster vrij spel blijft houden, stellen Kamerleden. Staatssecretaris Gunay Uslu (Media & Cultuur) broedt op maatregelen.

1 reactie

  • Willem Dubbeldam

    2 maanden geleden
    Ook al is het absurd dat Ticketmaster €40,- servicekosten vraagt bij het verkopen van tweedehandstickets, het is gewoonweg verbazingwekkend dat de landelijke politiek zich hiermee bezichhoudt. Je zou bijna gaan denken dat ze niets beters te doen hebben dan micro managen. Laat de sector dit gewoon zelf oplossen, ipv dat de politiek zich hier in mengt.