1. Hoe een PSV-shirt met Brabantse blokken het mooiste Nederlandse uitshirt ooit werd
  PREMIUM

  Hoe een PSV-shirt met Brabantse blokken het mooiste Nederland­se uitshirt ooit werd

  Het uitshirt dat de PSV’ers van 2009 tot en met 2011 droegen, werd onlangs door een vakjury bij het Eredivisie Shirt Festival verkozen tot mooiste uittenue ooit in 64 jaar eredivisie. De bedenkers van toen blikken terug op de ontstaansgeschiedenis van een tenue waarvan in eerste instantie niet iedereen honderd procent overtuigd was. ,,We afficheerden ons ineens heel sterk met Brabant en wisten niet helemaal zeker of alle supporters buiten de provincie dat volledig geslaagd zouden vinden”, zegt PSV’s voormalig hoofd marketing en media Peter Kentie.
 1. PSV neemt per direct afscheid van Daniel Schwaab, die ook salaris inlevert

  PSV neemt per direct afscheid van Daniel Schwaab, die ook salaris inlevert

  Daniel Schwaab heeft in goed overleg per direct afscheid genomen van PSV. De club heeft de Duitser na vier seizoenen de ruimte gegeven om in zijn thuisomgeving nabij Freiburg te verblijven. Zijn contract loopt nog door tot eind juni, maar PSV speelt door de corona-crisis voorlopig geen wedstrijden meer en Schwaab hoeft daarom niet meer naar de trainingen op De Herdgang te komen. Hij levert net als de andere spelers salaris in, over zijn laatste twee maandsalarissen.
 1. Schmidt en oud-spelers doen beroep op PSV-supporters bij verkoop seizoenkaarten
  PREMIUM

  Schmidt en oud-spe­lers doen beroep op PS­V-supporters bij verkoop seizoen­kaar­ten

  De nieuwe trainer Roger Schmidt trapt dinsdag bij PSV de campagne af die moet leiden tot de verkoop van zoveel mogelijk seizoenkaarten voor voetbaljaar 2020-2021. In een video-boodschap richt de coach zich met een aantal supporters tot de Eindhovense achterban. Daarnaast gaan ook oud-spelers van PSV de komende weken telefonisch proberen om supporters over te halen hun seizoenkaart te verlengen.

PSV