Volledig scherm
Stijn Schaars. © Kay In t Veen/Pro Shots

Fraai afscheid voor Schaars

Stijn Schaars zal in Eindhoven niet de geschiedenisboeken ingaan als de meest succesvolle speler van PSV. Wel is hij een van de belangrijkste reserves in de recente historie geweest. De 32-jarige middenvelder gold binnen de club als een rolmodel en toonde zich ondanks een plek op de bank elke training weer enorm gedreven.

Schaars speelde drie jaar bij PSV en kreeg vanmiddag een afscheidsronde aangeboden in het Philips Stadion. Er zijn niet zoveel spelers die het met zijn aantal wedstrijden zover schopten in Eindhoven. Met zijn vier zonen liep hij een ereronde over het veld en zag hij dat het goed was geweest. Schaars zal in de toekomst weer terugkeren bij PSV, zo liet hij weten. Hoe? Als scout, jeugdtrainer of assistent wellicht? Dat zal over een jaar of drie, vier wel blijken.

  1. Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    De speciale uitzending van RTL Late Night over het nieuwe album Thuis van Marco Borsato trok gisteravond ruim 1,2 miljoen kijkers, maar op sociale media werd de bij de zanger thuis geregistreerde uitzending wisselend gewaardeerd. Menigeen ergerde zich kapot aan de 'wel heel kleffe', 'mierzoete' en 'te commerciële verkoop-onemanshow'. ,,Mag ik een teiltje voor deze schaamteloze zelfpromotie'', reageerde iemand. Weer anderen vonden de talkshow rond de vocalist juist top. Onder de video een greep uit de negatieve maar natuurlijk ook positieve reacties. 

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
90'
0-4
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FeyenoordFEY
87'
1-1
VVV-VenloVVV
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
1320 stemmen