Volledig scherm
Foto Twitter: @LunenborgJ

Gesnotter en gesob op de open dag bij PSV

PSV was gisteren overdonderd door de toeloop op de jaarlijkse open dag. Overdag kwamen tienduizenden fans (inclusief jonge kinderen) naar de omgeving rond het Philips Stadion om een glimp van de selectie van de landskampioen op te vangen. Naar schatting namen meer dan 30.000 mensen een kijkje. Òok tijdens PSV-FC Eindhoven was het veel drukker dan verwacht. De club rekende in eerste instantie op een kleine 25.000 toeschouwers, maar vlak voor de aftrap was de wedstrijd zelfs uitverkocht.

Door de drukte kwam niet iedereen met een PSV-hart(je) aan zijn of haar trekken. De verwachtingen waren door PSV duidelijk niet goed gemanaged op basis van foutieve inschattingen vooraf. Een handtekeningensessie met de spelers van PSV in het Philips Stadion moest worden afgebroken terwijl nog honderden fans met kinderen in de rij stonden. PSV kon niet aan de vraag voldoen omdat er veel meer aanloop was dan verwacht. De Eindhovenaren presenteren zich als een open club, zijn landskampioen en het goede weer lokte gisteren velen naar de (opgebroken) Frederiklaan. Dat alles gevoegd bij een paar logistiek slechte keuzes, leidde ertoe dat de handtekeningenactie gedeeltelijk in het water viel en de poort van het stadion op slot moest met nog rijen mensen voor de deur.

Het leidde tot tientallen teleurgestelde gezichten en gesnotter en gesob bij kleintjes. In totaal een paar honderd mensen kregen niet de handtekening waar ze wel op gerekend hadden. Gewoon slecht ingeschat door de club, die nog wel een klein deel van het leed heeft weggenomen. Een deel van de ouders is later in de middag met hun kinderen naar trainingscomplex De Herdgang gekomen en kreeg alsnog de handtekening/foto van hun favoriete speler.

poll

Eindhoven heeft recht op 170 miljoen van de overheid voor Brainport

Eindhoven heeft recht op 170 miljoen van de overheid voor Brainport

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
2277 stemmen