Volledig scherm
Michael van Gerwen. © Getty Images

Huldiging van Gerwen bij PSV schot in de roos, nu Kruijswijk en Verstappen nog

Michael van Gerwen profileert zich regelmatig als PSV-supporter en kreeg zondagmiddag een huldiging aangeboden in het Philips Stadion. De darter pakte begin januari voor de tweede keer de PDC-wereldtitel en dat was voor PSV reden om hem vlak na zijn vakantie uit te nodigen voor een ceremonie op de middenstip, gevolgd door een ereronde. Het bij PSV-sc Heerenveen aanwezige publiek omarmde de actie en scandeerde massaal de naam van de pijlenkampioen.Misschien heeft PSV met Van Gerwen een precedent geschapen. Bijna had Steven Kruijswijk afgelopen jaar de Giro d'Italia gewonnen, totdat een sneeuwrand een einde maakte aan zijn droom. Lukt het dit jaar wel, zet Nuenenaar Kruijswijk dan in de rust een keer op de rollenbank in het stadion of laat hem een ereronde rijden. Max Verstappen is ook PSV-fan en een ererondje in zijn Formule 1-wagen zou bij een wereldtitel natuurlijk niet misstaan. Randzaken die bij wedstrijden zoals vandaag randzaken blijven. PSV-sc Heerenveen was een spektakelstuk van het beste soort, met PSV als bijzonder gelukkige winnaar.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen', dat eind oktober wordt uitgezonden. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal duizenden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (55%)
  • Oneens (45%)
1367 stemmen