Volledig scherm
Hans van Breukelen. © ANP

Met Ten Napel en 'De Breuk' terug naar 1988

Honderden mensen keerden zondagmiddag in Amsterdam met een lach op het gezicht terug in de buitenlucht. De sportliefhebbers waren in het De La Mar Theater weer een keer Europees kampioen geworden en beleefden nog een keer die heerlijke sportzomer van 1988 van dichtbij.

Sportcommentator Evert ten Napel (72) en voormalig topkeeper Hans van Breukelen (59) zorgden met hun theatervoorstelling voor het goede humeur van de bezoekers.

Met "Waar was jij in '88" trok het duo afgelopen maand volle zalen. De voorstelling in Amsterdam was oorspronkelijk de laatste in de planning, maar er is nog volop belangstelling voor de show. Mede daarom komen er nog drie extra voorstellingen. Het format kan ook in de komende jaren nog moeiteloos uit de kast worden getrokken. "Waar was jij in '88" is voor iedereen van pakweg 37-38 en ouder een aangename aaneenschakeling van anekdotes en prettige sportherinneringen. Verwacht geen literair of journalistiek erfgoed, maar gewoon een fijne middag terug naar 28 jaar geleden. Zowel Van Breukelen als Ten Napel beschikt ook nog eens over onvermoed theatertalent.

poll

Roken in het Philips Stadion moet kunnen

Roken in het Philips Stadion moet kunnen

  • Eens (36%)
  • Oneens (64%)
5166 stemmen