Volledig scherm
© Pro Shots

PSV in de penarie

PSV start morgenvroeg met de voorbereiding op Go Ahead Eagles-thuis. In de vorm waarin de ploeg nu verkeert, is elke eredivisietegenstander een potentieel struikelblok en dus zal vrijdag ongetwijfeld weer het verhaal klinken dat Go Ahead Eagles vooral niet onderschat moet worden. Een wedstrijd die PSV normaal gesproken gewoon met een score van pakweg 3-0 of 4-1 moet winnen, maar in de situatie van nu is niks meer zeker. Het is een van de 19 wedstrijden die de Eindhovenaren dit seizoen nog spelen.

Nu het bekertoernooi en het avontuur in de Champions League volledig voorbij is, speelt PSV dus maar 43 officiële duels in dit seizoen. Daarvan zijn er inmiddels al 24 afgewerkt. Voor PSV blijft het hopen dat de laatste wedstrijd voor de winterstop een resultaat oplevert. Verliest de club bij Ajax nu PSV toch al in de penarie zit, dan kan dat wel eens de genadeklap voor dit seizoen zijn en is PSV waarschijnlijk op weg naar het slechtste seizoen sinds 2013-2014. Zover is het nog niet, al lijkt Ajax op dit moment zwaar favoriet.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1490 stemmen