Volledig scherm
© ProShots

PSV-jeugd levert wel in Europa

Voor de Champions League-wedstrijd van PSV tegen FK Rostov speelde de A1 van PSV tegen talenten uit Rusland. Uit had de ploeg van Geert Brusselers al met 0-6 gewonnen en ook thuis werd het weer 6-0. Een matige tegenstander, maar het moet gezegd dat PSV in de eerste helft ook uitstekend voor de dag kwam. Opnieuw werd het 6-0 en dat was een terechte uitslag, gelet op het enorme krachtsverschil.

Iedereen blij op het jeugdcomplex bij PSV, waar hoofd jeugdopleidingen Art Langeler terecht constateerde dat PSV zich onder andere kon meten met Atlético Madrid en Bayern München en in de eindafrekening beter bleek. Het team van Brusselers eindigde boven de beloftenploegen van deze twee formaties en dat mag een prima prestatie worden genoemd. De winst zit voor de jeugd volgens Langeler en Brusselers ook in het feit dat de Nederlandse talenten ploegen ontmoeten die verschillende speelstijlen hanteren. Hun opleiding wordt daarmee alleen maar completer.
Ondanks de fraaie prestatie blijft het maar afwachten wat der de komende jaren in het Philips Stadion doorkomt van de huidige lichting. Rigo? Obispo? Lammers? Zomaar wat talenten die het in Eindhoven momenteel goed doen. Het belangrijkste voor hen is dat de coach van PSV 1 hen op een gegeven moment rijp genoeg acht voor een rol bij het eerste elftal. Lukt dat niet, dan is het hoogst haalbare in eerste instantie de eerste divisie.

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1697 stemmen