1. Ihattaren wil geen ‘patser’ zijn en helpt PSV met salarisakkoord: ‘Mij maakt het niet zoveel uit’

  Ihattaren wil geen ‘patser’ zijn en helpt PSV met salarisak­koord: ‘Mij maakt het niet zoveel uit’

  Mohamed Ihattaren heeft in een vlog van Youtuber Brahim Lakhal gereageerd op het onlangs gesloten salarisakkoord bij PSV. De hele spelersgroep moet het de komende periode met minder loon doen. ,,Ik wil zo snel mogelijk weer voetballen met fans. Als dat ten koste gaat van een beetje salaris, dan ga ik daar zeker mee akkoord. Mij maakt het niet zoveel uit”, zo gaf de 18-jarige middenvelder aan.
 2. PSV neemt per direct afscheid van Daniel Schwaab, die ook salaris inlevert

  PSV neemt per direct afscheid van Daniel Schwaab, die ook salaris inlevert

  Daniel Schwaab heeft in goed overleg per direct afscheid genomen van PSV. De club heeft de Duitser na vier seizoenen de ruimte gegeven om in zijn thuisomgeving nabij Freiburg te verblijven. Zijn contract loopt nog door tot eind juni, maar PSV speelt door de corona-crisis voorlopig geen wedstrijden meer en Schwaab hoeft daarom niet meer naar de trainingen op De Herdgang te komen. Hij levert net als de andere spelers salaris in, over zijn laatste twee maandsalarissen.
 1. Schmidt en oud-spelers doen beroep op PSV-supporters bij verkoop seizoenkaarten
  PREMIUM

  Schmidt en oud-spe­lers doen beroep op PS­V-supporters bij verkoop seizoen­kaar­ten

  De nieuwe trainer Roger Schmidt trapt dinsdag bij PSV de campagne af die moet leiden tot de verkoop van zoveel mogelijk seizoenkaarten voor voetbaljaar 2020-2021. In een video-boodschap richt de coach zich met een aantal supporters tot de Eindhovense achterban. Daarnaast gaan ook oud-spelers van PSV de komende weken telefonisch proberen om supporters over te halen hun seizoenkaart te verlengen.

PSV