1. ‘Götze is een oliemannetje, maar met Gakpo in de ploeg bijt PSV wel door’

  ‘Götze is een oliemanne­tje, maar met Gakpo in de ploeg bijt PSV wel door’

  PSV won zaterdagmiddag uiteindelijk vrij eenvoudig van FC Utrecht (4-1), zag ook PSV-watcher Rik Elfrink op de tribune van het Philips Stadion. Hij vond onder meer dat het opstellen van Cody Gakpo in de ploeg cruciaal was. ,,Omdat PSV met hem in de formatie wel doorbijt. Mario Götze liet PSV beter voetballen en is een soort oliemannetje, maar voetbal draait ook om doorbijten. Die eerste goal is heel belangrijk.”
 1. PSV heeft kernspelers terug tegen FC Utrecht: ‘Ze hebben tegen goede tegenstanders hun kwaliteiten laten zien’

  PSV heeft kernspe­lers terug tegen FC Utrecht: ‘Ze hebben tegen goede tegenstan­ders hun kwalitei­ten laten zien’

  PSV-trainer Roger Schmidt verwacht zaterdagmiddag in het thuisduel met FC Utrecht weer een beroep op meer spelers te kunnen doen dan vorige week in Heerenveen. IJs en weder dienende sluiten Cody Gakpo, Jordan Teze en Noni Madueke weer aan bij de selectie. ,,We bekijken na de training van vrijdag hoe zij zich voelen en besluiten dan”, zei Schmidt. ,,Maar ze hebben nu een week meegetraind.”
 1. Jos Kessels en Björn van der Doelen lijnrecht tegenover elkaar over ongevaccineerden: 'Wees blij dat je niet in Botswana geboren bent’
  PREMIUM

  Jos Kessels en Björn van der Doelen lijnrecht tegenover elkaar over ongevacci­neer­den: 'Wees blij dat je niet in Botswana geboren bent’

  EINDHOVEN - Wel of niet vaccineren, de discussie wordt volop gevoerd. Oud-PSV-speler en muzikant Björn van der Doelen (‘gevaccineerd, maar ik begrijp als je het niet doet’) stoorde zich aan de stukjes van ED-columnist Jos Kessels (‘er zijn 0 redenen om je niet te vaccineren’) die geen begrip toonde voor mensen die geen prik nemen. Hij nodigde Jos uit voor een debat.