1. Kronkelende staafjes en een nieuwe winkel bevestigen de almaar sterkere band tussen PSV en Eindhoven
  PREMIUM

  Kronkelen­de staafjes en een nieuwe winkel bevestigen de almaar sterkere band tussen PSV en Eindhoven

  Rob Scheepers zou Rob Scheepers niet zijn als de cabaretier niet even de vinger op de zere plek had gelegd. ,,Zo zo, 139 euro voor een premium-, limited- en exlusive-shirt van PSV?”, vroeg hij zich woensdagmiddag bij de opening van de nieuwe PSV-winkel in de binnenstad van Eindhoven hardop af, in een gesprek met commercieel directeur Frans Janssen van PSV. ,,Als Helmond Sport dat voor een shirt vraagt, krijgen ze er meteen een linksback bij.”
 2. Nieuw PSV-shirt ‘kei mooi’, maar ‘kneiterduur’: ‘Het leeft enorm bij de supporters’
  Video

  Nieuw PSV-shirt ‘kei mooi’, maar ‘kneiter­duur’: ‘Het leeft enorm bij de supporters’

  PSV heeft woensdag het nieuwe Puma-thuisshirt voor het komende seizoen onthuld. Bij de Eindhovense achterban wordt wisselend gereageerd op het tenue, dat zowel als officieel wedstrijdshirt (139,95 euro) als replica (89,95 euro) wordt uitgebracht. ,,Je merkt dat de supporters er erg mee bezig zijn. Dat is mooi om te zien, dan merk je dat het langzamerhand weer over voetbal begint te gaan.”
 1. Alireza Jahanbakhsh beraadt zich na Premier League-slot op mogelijke terugkeer naar Nederland

  Alireza Jahan­bakhsh beraadt zich na Premier Lea­gue-slot op mogelijke terugkeer naar Nederland

  Een van de spelers die PSV in de afgelopen jaren op de radar had voor het versterken van de selectie was de Iraniër Alireza Jahanbakhsh. De Brighton & Hove Albion-aanvaller kwam dit seizoen tot acht duels in de Premier League en was dus niet verzekerd van een basisplaats in Engeland. De voormalig AZ-goalgetter en 44-voudig international beraadt zich na de komende wedstrijdperiode op eventuele mogelijkheden om terug te keren naar de Nederlandse top, zegt zijn spelersagent.
 1. De vechtjas in Mark van Bommel wint het nog altijd van de pragmaticus
  PREMIUM

  De vechtjas in Mark van Bommel wint het nog altijd van de pragmati­cus

  Verliezen doet pijn, maar soms is het beter om in het leven je verlies te nemen. Het zou zomaar kunnen dat Mark van Bommel die zin het afgelopen halfjaar op een tegeltje heeft gekregen van iemand die het beste met hem voorheeft. Mocht dat zo zijn, dan zijn die woorden nog niet volledig aan hem besteed geweest. Verrassend? Allerminst. De vechtjas in de 43-jarige oud-international wint het voorlopig nog van de pragmaticus. Dat maakt hem intrigerend als persoon en lastig voor zijn tegenstanders.
 2. PSV hoeft geen spelers per se te verkopen en zet Rodríguez nog niet volledig uit het hoofd
  PREMIUM

  PSV hoeft geen spelers per se te verkopen en zet Rodríguez nog niet volledig uit het hoofd

  PSV hoeft deze zomer geen spelers per se te verkopen, geeft technisch manager John de Jong aan. Ook de kroonjuwelen met veel transferwaarde, zoals bijvoorbeeld Mohamed Ihattaren, Donyell Malen en Denzel Dumfries, zijn volgens hem allemaal opgenomen in de planning voor komend seizoen. ,,Al kun je nooit alles vooraf precies voorspellen, omdat onduidelijk is wat andere clubs gaan doen en soms hebben spelers zelf een realistische wens waarbij we proberen om mee te denken.”
 1. Nieuw seizoen begint voor PSV op 12 of 13 september, een overzicht met alle belangrijke data

  Nieuw seizoen begint voor PSV op 12 of 13 september, een overzicht met alle belangrij­ke data

  Het nieuwe seizoen voor PSV begint met een eredivisiewedstrijd op 12 of 13 september. Dat is af te leiden uit de concept-speeldagenkalender die de KNVB op vrijdagmorgen heeft gepubliceerd. De wens van veel supportersclubs om niet op zondagavond om 20.00 te spelen, komt uit. De KNVB heeft dat tijdstip voor de komende competitie geschrapt, maar maakt wel een voorbehoud. Bij Europese verplichtingen van clubs kunnen duels alsnog naar de zondagavond verhuizen. Op zaterdagavond kan PSV om 18.45, 20.00 of 21.00 spelen. Mogelijk wordt ook 16.30 nog een optie.

PSV