De PSV'ers tussen de partijvormen op de fiets: Hidde Jurjus, Timo Baumgartl, Jorrit Hendrix, Armando Obispo, Mauro Júnior, Donyell Malen en Cody Gakop zijn zichtbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De PSV'ers tussen de partijvormen op de fiets: Hidde Jurjus, Timo Baumgartl, Jorrit Hendrix, Armando Obispo, Mauro Júnior, Donyell Malen en Cody Gakop zijn zichtbaar. © BSR Agency

Alle PSV’ers geloven weer in hun kansen en krijgen te maken met ‘Sloopkugel’

Roger Schmidt gooit bij PSV nog geen deuren dicht en zette ze ook wagenwijd open voor spelers die afgelopen seizoen buiten de boot vielen.  

  1. Iedere voetballiefhebber snakt naar een kolkend stadion, maar die vette worst is nog lang niet gaar

    Iedere voetbal­lief­heb­ber snakt naar een kolkend stadion, maar die vette worst is nog lang niet gaar

    ,,We zullen doorgaan, tot we samen zijn”, zong Ramses Shaffy 45 jaar voor het uitbreken van de coronacrisis. Doorgaan tot we samen zijn: die zin lijkt ook voor het profvoetbal actueler dan ooit. Iedere liefhebber of supporter snakt naar een verantwoord bezoek aan een kolkend stadion. Samen weer juichen, samen een keer vloeken of schelden omdat het helemaal niks is. Maar in ieder geval samen, om met elkaar emoties te delen. Bijna niks is te vergelijken met de ontlading of ontzetting die 35.000 mensen tegelijk kunnen voelen. Het is voor velen verslavend.

PSV