Volledig scherm
Amar Catic, een snelle flankaanvaller bij Jong PSV. © BSR/SOCCRATES

Amar Catic van Jong PSV staat in de belangstelling van Schalke 04

Amar Catic (20) heeft zich in de belangstelling gespeeld van Schalke 04, waar hij zou kunnen aansluiten bij het beloftenteam. De flankaanvaller van Jong PSV kwam vorig seizoen tot 12 wedstrijden in de eerste divisie en werd het seizoen daarvoor landskampioen met PSV onder 19. 

Voor Catic is overigens meer belangstelling. Hij heeft in Eindhoven nog een contract tot juni 2020, waarbij PSV ook een optiejaar heeft bedongen en dus eenzijdig een extra seizoen aan de samenwerking kan vastknopen. Catic hoeft zeker niet weg en past bij het sportieve plaatje voor Jong PSV. De Bosnisch jeugdinternational speelt al sinds 2010 in Eindhoven en is dus bezig aan zijn tiende seizoen. 

De komende periode bekijkt Catic in samenwerking met zijn management wat de beste keuze zou kunnen zijn. Indien een transfer aan de orde komt, zal PSV naar verwachting een vergoeding willen ontvangen. 

  1. Van Bommel over PSV: ‘Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet’

    Van Bommel over PSV: ‘Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet’

    Trainer Mark van Bommel was na Feyenoord-PSV teleurgesteld en vond dat zijn ploeg meer had verdiend. ,,We zijn heel goed begonnen en moeten een paar goals maken. We komen met 1-0 achter, blijven de betere partij en komen met 2-0 achter. In de rust heb ik gezegd dat als we een goal maken, dat we winnen. Daarna volgde nog een belachelijke VAR-beslissing en een goal van ons. Daarnaast maak ik me zorgen over Donyell (Malen, red.).”

PSV