Juichen kon André Ramalho zaterdag vijf keer en twee keer was hij zelf degene die de beslissing forceerde. Een treffer werd geteld als eigen goal van FC Gronngen.
Volledig scherm
PREMIUM
Juichen kon André Ramalho zaterdag vijf keer en twee keer was hij zelf degene die de beslissing forceerde. Een treffer werd geteld als eigen goal van FC Gronngen. © ANP

André Ramalho is bij PSV al vanaf zijn eerste trainingsdag een steunpilaar

De komst van de Braziliaan André Ramalho is vooralsnog een schot in de roos voor PSV. De 29-jarige centrale verdediger werd drie weken na zijn transfer al door zijn collega's in de spelersraad gekozen en is na twee maanden een leider bij PSV. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

PSV