Art Langer is nu nog hoofd jeugdopleidingen bij PSV én bondscoach van Jong Oranje. Hij bouwt het eerste momenteel af en richt zich daarna op het werk bij de nationale beloften.
Volledig scherm
Art Langer is nu nog hoofd jeugdopleidingen bij PSV én bondscoach van Jong Oranje. Hij bouwt het eerste momenteel af en richt zich daarna op het werk bij de nationale beloften. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Art Langeler: Werk
volbracht, missie te voltooien

 EINDHOVEN - 'Houdoe", antwoordt Art Langeler (46) in de gezamenlijke PSV-trainingskamer op De Herdgang als Ruud van Nistelrooij de thuisreis aanvangt en afscheid neemt. ,,Heb ik het hier qua taal eindelijk een beetje onder de knie en dan ga ik weg", grapt de Zwollenaar nog.

 1. PSV dankzij zege van Ajax stuk dichter bij Champions League-plannen voor komend seizoen

  PSV dankzij zege van Ajax stuk dichter bij Champions Lea­gue-plan­nen voor komend seizoen

  PSV is in speelronde 30 een stuk dichter bij plaatsing voor de voorrondes van de Champions League voor het volgende seizoen gekomen. De Eindhovenaren profiteerden zondag van de 2-0 zege van Ajax op AZ. Als PSV uit de laatste vier wedstrijden van dit seizoen negen punten pakt, is de ploeg normaal gesproken zeker van plek twee. Dat is zo omdat PSV een fors beter doelsaldo (negen goals meer) heeft dan AZ.
 1. Spanning stijgt om tweede plek door laks PSV: 'Spelers moeten zich schamen'
  Play

  Spanning stijgt om tweede plek door laks PSV: 'Spelers moeten zich schamen'

 2. Samenvatting | Ajax - FC Emmen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Bekijk hier de kampioens­wed­strijd van Ajax tegen FC Emmen

  2 mei

PSV