Volledig scherm
Bart Ramselaar © ANP Pro Shots

Bart Ramselaar scoort weer: ‘Altijd honderd procent geven is het enige wat ik kan doen’

In het duel met Jong AZ was Bart Ramselaar opnieuw belangrijk voor Jong PSV, dat in Eindhoven wist te winnen. Hij maakte de openingsgoal en had met iets meer geluk nog een treffer gemaakt. Dankzij een fantastische redding van Joey Roggeveen op een schot van Ramselaar bleef Jong AZ een vierde tegengoal van Jong PSV bespaard. 

Na afloop was de 22-jarige Amersfoorter gematigd tevreden over het duel. ,,Ik heb een tijdje geen wedstrijden gespeeld”, zei hij in gesprek met Fox Sports. ,,In de laatste fase kon ik actief zijn, dus in dat opzicht ben ik tevreden. Een goaltje erbij had gekund, daar was nog winst te boeken. We hebben met 3-1 gewonnen en ik heb daar een aandeel in, dus dat is belangrijk.” Een tweede goal had hij al ingecalculeerd. ,,Ik denk dat ik de bal goed inschoot en telde hem al, het was een goede redding van de keeper. Gelukkig had ik er daarvoor al een inliggen.”

Over zijn positie bij PSV wilde hij niet te veel zeggen. ,,Niemand in mijn positie zou tevreden zijn. Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar hard werken en altijd honderd procent geven is het enige wat ik kan doen. Deze wedstrijd was belangrijk voor mij om mij weer in het ritme te komen. Ik wil bij PSV slagen, alleen denk ik dat iedereen begrijpt dat ik nu niet tevreden ben. Natuurlijk praat ik met de situatie over de trainer en de mensen om me heen. Ik kijk meer op de korte termijn. Het is belangrijk dat ik fit blijf.”

  1. Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Trouwe supporters van PSV dachten hem afgelopen week al in Eindhoven te hebben gespot. Op het moment dat voormalig PSV’er Edison Méndez (40) donderdag bij de training van de A-selectie verscheen, wist iedereen het zeker. De Ecuadoriaan verblijft momenteel in Nederland om zijn 18-jarige zoon Mayer te begeleiden. Hij loopt stage bij Jong PSV en beide partijen kijken ondertussen wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

PSV