Volledig scherm
Hirving Lozano omhelst Steven Bergwijn. © BSR/SOCCRATES , BSR Agency

Bergwijn en Lozano zijn nog opties voor FC Utrecht-PSV: ‘Van dag tot dag bekijken’

Trainer Mark van Bommel gaf vrijdag tijdens de persconferentie voor het duel van PSV met FC Utrecht van zondag aan dat de situatie van Steven Bergwijn en Hirving Lozano van dag tot dag wordt bekeken. Ze zijn allebei mogelijk gewoon inzetbaar in Utrecht, maar de coach kon nog niet garanderen dat ze ook daadwerkelijk gaan spelen. 

Als Bergwijn en Lozano de afsluitende training van zaterdag niet geheel voltooien, kunnen ze overigens ook gewoon in de wedstrijdselectie opgenomen worden. Vrijdag trainden ze ook al gedeeltelijk mee. 

PSV won de afgelopen vijf jaar de duels in Utrecht en hoopt uiteraard op een zesde zege op rij. In De Galgenwaard is Dick Advocaat momenteel coach. De laatste keer dat PSV in Utrecht verloor, was hij coach van PSV en stond Van Bommel zelf nog op het veld. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV