PSV verliest in Emmen. In beeld de onmacht bij Xavi Simons.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV verliest in Emmen. In beeld de onmacht bij Xavi Simons. © Pro Shots / Paul Meima
FC Emmen EMM
1
EINDE
0
PSV PSV
 • 24' Goal Lucas Bernadou

Bij PSV is het een regelrechte puinhoop en stapelt de sportieve ellende zich op

Het is momenteel een regelrechte puinhoop bij PSV, zoveel is na het debacle in Drenthe van dinsdagavond wel te zeggen. Opnieuw ging de ploeg in Noord-Nederland op een onthutsende manier onderuit en stapelt de ellende in Eindhoven zich verder op.

 1. Dit is de stand van zaken bij PSV voor de bekerstrijd tegen FC Emmen: ‘Boscagli kan er staan, maar heeft wel ritme nodig’
  PREMIUM

  Dit is de stand van zaken bij PSV voor de beker­strijd tegen FC Emmen: ‘Boscagli kan er staan, maar heeft wel ritme nodig’

  Bij PSV staan Anwar El Ghazi en Philipp Mwene voorlopig aan de kant. Het duo liep afgelopen zondag tegen Feyenoord blessures op en moet een tijdje toekijken. Voor El Ghazi gaat het om meerdere weken, bevestigde trainer Ruud van Nistelrooij dinsdag. ,,Dat is een spierblessure en dan is het altijd kijken hoe het de eerste weken gaat. Maar het zullen weken zijn, verwacht ik. Meer is er niet over te zeggen.”
 2. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?