Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Bommel en Jeroen Zoet eerder dit seizoen aan elkaars zijde. © EPA

Binnenbrand PSV geblust, nu buiten nog

Een plotse binnenbrand in de PSV-selectie werd snel geblust door trainer Mark van Bommel, die zijn excuses aanbood aan Jeroen Zoet. De buitenbrand is lastiger te bestrijden.

Volledig scherm
Jeroen Zoet schiet Lars Unnerstall in. © ANP Sport

Zo onvoorstelbaar amateuristisch als PSV zondagmiddag te werk ging bij het bepalen van de hiërarchie in het eigen doelgebied, zo professioneel loste de club gisteren de gang van zaken op. Trainer Mark van Bommel maakte zijn excuses aan doelman Jeroen Zoet, die na ruim zesenhalf jaar als eerste keeper van PSV was gepasseerd. Het degraderen van Zoet was niet de reden voor een ‘sorry’, maar wel de communicatie daaromheen. Lars Unnerstall zal voorlopig gewoon de eerste keeper blijven, mits hij fit is en geen gekke dingen doet.

  1. Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mohamed Ihattaren is na zaterdagavond de jongste benutter van een penalty aller tijden in de eredivisie. De nog maar 17-jarige PSV’er werd de pingel gegund door Steven Bergwijn en Donyell Malen, die hem ook graag wilden nemen. Bergwijn benutte in het duel met Fortuna Sittard wel de eerste mogelijkheid vanaf elf meter, maar daarna mocht Ihattaren aanleggen voor de 4-0. Het was zijn eerste goal sinds het overlijden van zijn vader en na afloop verklaarde hij tegenover Fox Sports emotioneel dat elke goal voor hem is.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen