Volledig scherm
Trent Sainsbury aan de bal in actie voor Australië. © AFP

Blamage voor Sainsbury en Behich met Australië, dat verliest van Jordanië

Australië is het toernooi om de Azië Cup begonnen met een onthutsende nederlaag. De ploeg van de PSV'ers Trent Sainsbury en Aziz Behich, allebei basisspeler, ging onderuit tegen Jordanië. 

De ‘Socceroos’ verloren met 1-0 en daardoor staat er extra druk op de komende duels met Syrië en Palestina. In een poule van vier ploegen moet Australië de volgende ronde zien te bereiken. 

Huidig bondscoach is Graham Arnold, voormalig speler van onder meer NAC. Bert van Marwijk en Mark van Bommel leidden het team tijdens het afgelopen WK, waarin Australië in de groepsfase werd uitgeschakeld. 

  1. PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract
    PREMIUM

    PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract

    Dat PSV veel potentie in hem ziet, was de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Aron van Lare (16) behoort tot de talentvolste jeugdkeepers in Nederland en stond de afgelopen seizoenen vaak onder de lat bij Oranje onder 14, 15 en 16. Donderdagavond tekende de Terneuzenaar zijn eerste contract bij de Eindhovense club, waardoor hij ook de komende drie seizoenen aan PSV verbonden is. Over zijn ambities is hij duidelijk. ,,Het eerste halen is en blijft mijn doel.’’

PSV