Volledig scherm
Haugesund Stadion. © BSR Agency

Bookmakers: PSV huizenhoog favoriet in Noorwegen

De bookmakers zijn het er over eens: PSV is vanavond om 19.00 uur huizenhoog favoriet op bezoek bij FK Haugesund. Ook al betreft het een uitwedstrijd, ook al verkeert PSV allerminst in blakende vorm. En ook al schakelden de Noren in de vorige voorronde van de Europa League Sturm Graz uit.

Wie een euro inzet op een overwinning van PSV krijgt bij de wedkantoren slechts tussen 1,42 en 1,50 euro terug als dat een juiste voorspelling blijkt. Een gokje op een zege van FK Haugesund is vele malen attractiever, als de Noren tenminste winnen. Dan levert elke ingelegde euro een bedrag van tussen de 5,75 en 6,45 euro op. 

De quoteringen van vier wedkantoren voor de wedstrijd FK Haugesund - PSV:
(winst Haugesund, gelijkspel, winst PSV):

Toto: 7.00 - 4,30 - 1,46
Unibet: 7,00 - 4,65 - 1,42
Bwin: 5,75 - 3,80 - 1,50
Betsafe: 6,40 - 4,55 - 1,45

PSV vol vertrouwen richting duel met Haugesund

Volledig scherm
PSV traint in het stadion van FK Haugesund. © BSR Agency
  1. ‘Mo’ staat voor zijn eerste topper met PSV en mag opnieuw proberen zijn grenzen verleggen

    ‘Mo’ staat voor zijn eerste topper met PSV en mag opnieuw proberen zijn grenzen verleggen

    Op de klanken van het hitje waar Anita Doth en Ray Slijngaard begin jaren negentig de discovloeren mee veroverden, zingen de PSV-supporters momenteel hun nieuwe troetelkind toe. Op dit moment lijkt het liedje ‘No limit’ perfect gekozen. Terwijl er voor hem nog meer dan een wereld te winnen is, lijken er even geen limieten te zijn voor Mohamed Ihattaren, die vandaag aan zijn eerste PSV-Ajax begint.

PSV