Volledig scherm
PSV tijdens de training dinsdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Barcelona. © EPA

Bookmakers weten het bijna zeker: Messi scoort tegen PSV, ‘weinig kans voor Eindhovenaren’

Bookmakers dichten PSV, nummer laatst in poule B, woensdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen koploper FC Barcelona niet heel veel kansen toe. En de wedkantoren zien sterspeler Lionel Messi in het Philips Stadion wel scoren.

PSV moet tegen Barça minimaal een punt pakken om nog op overwintering in de Europa League te kunnen hopen en zelfs bij winst is het afhankelijk van de resultaten van Tottenham Hotspur. Bookmakers hebben daar in ieder geval weinig vertrouwen in, bij Unibet krijg je 7,15 keer je inzet terug als je voorspelt dat PSV wint. Een gelijkspel levert 5,15 keer het ingelegde geld op. Wedkantoor Toto is iets positiever: per ingezette euro krijg je daar 6,45 euro terug bij winst van de Eindhovenaren. Bij een gelijkspel is dat 5,05 euro.

Messi

De komst van Lionel Messi zorgde dinsdagavond voor lange rijen mensen bij zijn hotel. De sterspeler van Barcelona had het maar druk met het uitdelen van handtekeningen aan Eindhovenaren, die volgens de bookmakers woensdagavond waarschijnlijk wel een doelpunt van hem zullen zien. Toto heeft een quotering van 1,28 staan voor een doelpunt van de Argentijn.

Als je bij Unibet geld inzet op twee goals van Messi krijg je ‘maar’ vier keer je inzet terug. Het minst van alle spelers van beide selecties. Bij Toto zelfs maar drie keer het ingelegde geld. 

Tijdens de ontmoeting tussen PSV en Barcelona in Camp Nou (4-0) maakte hij een hattrick. Tien keer je inzet krijg je bij Unibet terug als je denkt dat dat hem in Eindhoven nog een keer lukt.

De voorbeschouwing van PSV-watcher Rik Elfrink:

 1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

  Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

  Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”
 2. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

  Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

  PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

 • Armindo Bruma (6%)
 • Timo Baumgartl (48%)
 • Olivier Boscagli (2%)
 • Kostas Mitroglou (16%)
 • Ritsu Doan (28%)
9108 stemmen