PSV tijdens de training dinsdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Barcelona.
Volledig scherm
PSV tijdens de training dinsdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Barcelona. © EPA

Bookmakers weten het bijna zeker: Messi scoort tegen PSV, ‘weinig kans voor Eindhovenaren’

Bookmakers dichten PSV, nummer laatst in poule B, woensdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen koploper FC Barcelona niet heel veel kansen toe. En de wedkantoren zien sterspeler Lionel Messi in het Philips Stadion wel scoren.

PSV moet tegen Barça minimaal een punt pakken om nog op overwintering in de Europa League te kunnen hopen en zelfs bij winst is het afhankelijk van de resultaten van Tottenham Hotspur. Bookmakers hebben daar in ieder geval weinig vertrouwen in, bij Unibet krijg je 7,15 keer je inzet terug als je voorspelt dat PSV wint. Een gelijkspel levert 5,15 keer het ingelegde geld op. Wedkantoor Toto is iets positiever: per ingezette euro krijg je daar 6,45 euro terug bij winst van de Eindhovenaren. Bij een gelijkspel is dat 5,05 euro.

Messi

De komst van Lionel Messi zorgde dinsdagavond voor lange rijen mensen bij zijn hotel. De sterspeler van Barcelona had het maar druk met het uitdelen van handtekeningen aan Eindhovenaren, die volgens de bookmakers woensdagavond waarschijnlijk wel een doelpunt van hem zullen zien. Toto heeft een quotering van 1,28 staan voor een doelpunt van de Argentijn.

Als je bij Unibet geld inzet op twee goals van Messi krijg je ‘maar’ vier keer je inzet terug. Het minst van alle spelers van beide selecties. Bij Toto zelfs maar drie keer het ingelegde geld. 

Tijdens de ontmoeting tussen PSV en Barcelona in Camp Nou (4-0) maakte hij een hattrick. Tien keer je inzet krijg je bij Unibet terug als je denkt dat dat hem in Eindhoven nog een keer lukt.

De voorbeschouwing van PSV-watcher Rik Elfrink:

PSV