Volledig scherm
Hirving Lozano wordt in de slotfase van PSV-VfL Wolfsburg behandeld door de medische staf van PSV. © BSR Agency

Boscagli sluit aan bij PSV, geen grote zorgen om Lozano

Bij PSV sloot donderdag de 21-jarige Fransman Olivier Boscagli aan tijdens de training van de reserves. Hij haakte daags na zijn transfer dus al aan bij de groep en de bedoeling is dat hij snel wedstrijdfit raakt. De linksback is voor PSV een waardevolle aanvulling op de selectie, die nog onvoldoende linksbenige verdedigers bevatte, zo vindt de clubleiding. 

De basisploeg stond in de morgen na de 0-2 nederlaag tegen VfL Wolfsburg niet op het veld en trainde binnen. Ook Hirving Lozano werkte een individueel programma af, nadat hij woensdagavond in extremis een wond in zijn bovenbeen opliep. Er zijn bij PSV geen grote zorgen om de kwetsuur van de Mexicaan, maar over zijn inzetbaarheid volgende week tegen FC Basel is nu nog geen honderd procent zekerheid te geven. Lozano keerde woensdag terug in wedstrijdverband na een blessureperiode van bijna drie maanden. 

Over vijf dagen speelt PSV de eerste officiële wedstrijd van het seizoen en hopen de Eindhovenaren thuis een tik uit te delen aan FC Basel, in de tweede Champions League-voorronde. 

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
9618 stemmen