Volledig scherm
Jordy de Wijs namens Excelsior in duel met Jens Toornstra. © ANP Pro Shots

Brands: De Wijs krijgt kans

EINDHOVEN - PSV gaat voorlopig nog niet de markt op om een opvolger voor de gisteren verkochte Héctor Moreno te halen, geeft de clubleiding aan. Technisch manager Marcel Brands stelt dat Jordy de Wijs in de voorbereiding de kans krijgt om zich te bewijzen, naast Nicolas Isimat-Mirin en Daniel Schwaab. 

De Wijs was afgelopen seizoen uitgeleend aan Excelsior. Brands houdt uiteraard de mogelijkheid om later tijdens de transferperiode alsnog een versterking naar PSV te halen. De praktijk wijst uit dat de Eindhovenaren op een later moment meestal alsnog een transfer doen, nadat eerst jeugd de kans kreeg. Veel spelers kwamen de afgelopen jaren pas in augustus naar Eindhoven. Brands wil op dit moment verder nog niets kwijt over de plannen die hij met PSV heeft. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PSV versnelt en vereenvoudigt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    PSV versnelt en vereenvou­digt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    Supporters van PSV die bij een wedstrijd van de club bij een incident betrokken zijn, weten in de toekomst sneller welke maatregel hen te wachten staat. Dat vloeit voort uit een nieuwe procedure van de zogeheten Gedragscommissie van PSV. Een en ander is gebeurd op advies van PSV Klankbord. Dat is een orgaan dat in contact staat met de clubleiding en waarbinnen supporters hun mening kunnen geven over tal van (stadion)zaken.

PSV