Volledig scherm
© Pro Shots

Brands: 'Locadia nog niet eens gesproken over nieuw contract'

EINDHOVEN - Technisch manager Marcel Brands richt na de contractverlenging van Jetro Willems de pijlen nu op het behoud van Jürgen Locadia en Joshua Brenet voor PSV. Locadia ontving onlangs een aanbod om tot 2021 bij te tekenen.

"Dat klopt en ga ik zeker ook niet ontkennen. Ik heb daarover een eerste gesprek met zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma gehad en Locadia zelf nog niet eens inhoudelijk hierover gesproken", reageert hij op berichten dat de zaak al in kannen en kruiken zou zijn. Wel is Brands hoopvol gestemd over de poging om Locadia langer binnenboord te houden.

Brands heeft veel vertrouwen in Locadia. "Hij ligt nog tot 2019 vast, maar we willen nu al een signaal afgeven dat we het ook voor de toekomst in hem zien zitten", aldus de technisch manager. Hij verwachtte eerder al weinig problemen bij de contractverlenging van Joshua Brenet. Zijn zaakwaarnemer sprak deze week ook uit dat beide partijen 'goed in gesprek' zijn. Beide partijen zijn er op hoofdlijnen wel uit en hopen de zaak op betrekkelijk korte termijn te kunnen beklinken. Het contract van Brenet loopt af, hoewel PSV nog wel een optie op verlenging heeft. PSV wil nu verder tot 2020 met de rechts- en linksback. De verwachting is ook dat PSV op korte termijn Dante Rigo voor een lange periode aan zich bindt. De begaafde middenvelder wordt zondag 18 jaar en mag dan een langjarige verbintenis ondertekenen. Drie weken geleden was al in het nieuws dat de gesprekken tussen PSV en Rigo in de eindfase zitten. Rigo zelf wil langer blijven in Eindhoven en verwacht zich op De Herdgang goed te kunnen ontwikkelen.

PSV

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (39%)
  • Nee (10%)
  • Te vroeg om te zeggen (51%)
89 stemmen